Privélessen
Het kan zijn dat je geen mogelijkheden hebt om op de tijdstippen van de groepslessen aanwezig te zijn; het kan zijn dat je helemaal niet hóudt van groepslessen; de mogelijkheid bestaat dat je al lessen volgt in een groep (bij mij of bij iemand anders) maar dat je bepaalde zaken graag wat meer wilt uitdiepen; of misschien kun je alleen op onregelmatige tijden... kortom, redenen te over om eens na te denken over privélessen!
Vrijheid van onderwerp
In een privéles kun je aangeven wat je precies wilt doen. Tai Chi? Qigong? Tit Khun? Of nog iets anders? De keuze is aan jou.
Het nadeel van privélessen ten opzichte van meedoen in een groep is duidelijk: aan privélessen hangt een ander kostenplaatje. Daar staat echter een stuk vrijheid tegenover: vrijheid van onderwerp, van aanpak en van tijd.
Vrijheid van aanpak
De één heeft een druk bestaan en wil even een uurtje ontspannen of getraind worden, een ander zoekt les te krijgen en uiteindelijk zelf vaardig te worden; en een derde heeft graag 'a bit of both worlds'.
Privélessen bieden al deze mogelijkheden.
Vrijheid van tijd
Groepslessen zijn op een vast tijdstip in de week; privélessen kunnen plaatsvinden op een tijd die jou persoonlijk beter uitkomt.
Bij mij kun je overdag terecht, maar ook 's avonds (maandag-, dinsdag- en woensdagavond).
Je kunt een afspraak maken door contact met mij op te nemen; mijn gegevens vind je op DEZE PAGINA. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren (maandag, dinsdag of woensdag).
Indien je informatie zoekt over de kosten kun je HIER KLIKKEN.