School van de Kraanvogel
"energetics in movement and mind"
Tai Chi workshops
Waarom en wat: Er zijn diverse reden mogelijk waarom je als bedrijf een Tai Chi-workshop zou laten verzorgen door de professionele leraren van de School van de Kraanvogel. Misschien organiseer je een sociaal evenement om thuiswerkers betrokken te houden, of zoek je aktiviteiten om je mensen gezond te houden; het kan ook zijn dat je een paar drukke conferentie- of vergaderdagen hebt en dat je die graag omkleed ziet met ontspannende meditatie- en ademhalingsoefeningen. En andere mogelijkheden zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.
Hoe: Tai Chi is een heel breed 'werkveld' dat, naast bewegen voor de gezondheid, meditatie en ademhalingsoefeningen ('voor de energie') ook speelse, interactieve onderdelen kent die ontleend zijn aan de zelfverdedigingskunst die Tai Chi oorspronkelijk is.
In ons gesprek zullen wij u dan ook altijd vragen naar het doel van uw sessie: is het puur voor het amusement (dan zijn interactieve oefeningen misschien beter geschikt), is het meer voor de gezondheid (dan zijn meditatie en ademhalingsoefeningen mogelijk beter op hun plaats), of heeft u misschien andere specifieke wensen?
Copyright © 2021 by Roel Jansen/de School van de Kraanvogel
All Rights reserved
E-Mail: roel@kraanvogel.nl

Tai Chi-school in Warfhuizen (Gr.)
Wat nog meer: In het geval u uw medewerkers ruimere mogelijkheden zou willen kunnen aanbieden om gezond te zijn en blijven, dan biedt de School van de Kraanvogel, naast eenmalige workshop-sessies, ook de mogelijkheid* tot cursussen of wekelijkse ontspanningssessies, met een groot mindfulness-effect voor de deelnemers: meer rust, meer energie.
Foto: Faizel Rahman van Eeden
Foto: Faizel Rahman van Eeden
Neem gerust even contact met ons op! Dat kan via de onderstaande mogelijkheden. Roel informeert u graag over de mogelijkheden en kosten.

Roel Jansen
tel.: (31) 651720186
e-mail: roel@kraanvogel.nl
* afhankelijk van de afstand.