School van de Kraanvogel
"energetics in movement and mind"
Privélessen
Het kan zijn dat je geen mogelijkheden hebt om op de tijdstippen van de groepslessen aanwezig te zijn; het kan zijn dat je helemaal niet hóudt van groepslessen; de mogelijkheid bestaat dat je al lessen volgt in een groep (bij mij of bij iemand anders) maar dat je bepaalde zaken graag wat meer wilt uitdiepen; of misschien kun je alleen op onregelmatige tijden... kortom, redenen te over om eens na te denken over privélessen!

Het nadeel van privélessen ten opzichte van meedoen in een groep is duidelijk: aan privélessen hangt een ander kostenplaatje. Daar staat echter een stuk vrijheid tegenover: vrijheid van onderwerp, van aanpak, van tijd en (binnen een marge) vrijheid van locatie.

Vrijheid van onderwerp
In een privéles kun je aangeven wat je precies wilt doen. Tai Chi? Qigong? Tit Khun? Of nog iets anders? De keuze is aan jou, je bent niet gebonden aan het 'programma' van de groep.

Vrijheid van aanpak
De één heeft een druk bestaan en wil even een uurtje ontspannen of getraind worden, een ander zoekt les te krijgen en uiteindelijk zelf vaardig te worden; en een derde heeft graag 'a bit of both worlds'.
Privélessen bieden al deze mogelijkheden.
Vrijheid van tijd
Groepslessen zijn op een vast tijdstip in de week; privélessen kunnen plaatsvinden op een tijd die jou persoonlijk beter uitkomt.
Bij Roel kun je overdag terecht, maar vaak ook 's avonds en zelfs in het weekend.

(Binnen een marge) vrijheid van locatie
Als het op één van Roel's routes ligt of in de nabijheid van zijn woonplaats bestaat de mogelijkheid voor privéles aan huis. Uiteraard ben je dan wel zelf verantwoordelijk voor het bieden van oefenruimte.

Gegevens voor informatie of het maken van een afspraak vind je op DEZE PAGINA.

Indien je informatie zoekt over de kosten kun je HIER KLIKKEN.
Copyright © 2021 by Roel Jansen/de School van de Kraanvogel
All Rights reserved
E-Mail: roel@kraanvogel.nl

Tai Chi-school in Warfhuizen (Gr.)